Klik hier om terug te keren naar begin pagina


Referenties

33 berichten op 2 pagina's
Tim Kröger
01-11-23 16:02:37
Wesley en Adriaan hebben ons huis in de zomer van 2023 aan de buitenkant geschilderd. Het heeft langer geduurd dan gepland door de zware regenval, maar het resultaat is geweldig. Tijdens het schilderwerk zijn alle slechte houtdelen direct door Vita-bouw vervangen, waardoor het werk geen onnodige vertraging opliep. Eindresultaat is een 10. Absoluut vakwerk! We zijn zeer tevreden en in de toekomst gaan we weer met hen in zee.
Thomas Onderwater
30-08-22 10:08:28
Na bijna 2 jaar kon ons huis eindelijk geschilderd worden. Wesley, Adriaan in combi met Remco VTA bouw is een top trio. Altijd op tijd, netjes met afspraken, even overleggen, advies en vakwerk. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ons huis er voorlopig nog prachtig bij blijft staan. Wij zijn enorm blij met het resultaat, dank! Haal die Senseo koffie maar alvast in huis!
A Loot
14-07-22 10:22:03
Schilder heeft prachtig werk afgeleverd aan de buitenkant van huis.
Is vakundig en werkt heel netjes. Super blij met het geleverde werk!
Ali Batman
20-12-21 15:10:56
Wesley heeft de nis om de keukenkasten geschilderd in onze nieuwbouwwoning. Het was een uitdagende klus maar het is hem gelukt om mooi werk te leveren. Hij is bereid geweest om met ons mee te denken over de oplossingsrichting en had de flexibiliteit om mee te gaan in onze kritische aanwijzingen. Ik ben bereid om een volgende klus aan hem uit te besteden. Goed gedaan Wesley!
Ed Raaijen
07-10-21 11:04:41
Wesley is een schilder die goed luistert naar je wensen en de wijze van herstel met je doorneemt.
De ondergrong en het verfsysteem controleert en goede voorbereidende werkzaamheden verricht.
Daarna een duurzame, kwalitatieve mooie verflaag aanbrengt.
Een schilder om aan te bevelen.
Hilde en Judith
17-04-21 13:23:27
Heel tevreden met Wesleys duidelijke manier van communiceren, hoge kwaliteit schilderwerk en oog voor detail.
De volgende keer dat we schilderwerk hebben vragen we hem 100% zeker weer.
Rick Lablans
06-04-21 16:16:14
Wesley is in de hele goede zin van het woord nog een ‘ouderwetse’ vakman! Hij heeft hart voor zijn werk, gebruikt goede materialen, en is terecht trots op wat hij doet. Als schilder ken ik hem al jaren, en zijn werk is gewoon altijd goed! Wat mij betreft: op naar nog veel meer jaren van mooi en goed schilderwerk!
Nico en Marike de Meester
01-04-21 20:24:49
Wederom zeer tevreden met het werk van Wesley na eerder ook het schilderwerk buiten, badkamer en keuken. Deze keer in combinatie met Remco, de timmerman die hij ons aanraadde. Onze boeidelen volledig vernieuwd en strak afgewerkt door Wesley. De steiger weerspiegelde in de verf. Buren kwamen al om zijn gegevens vragen, dat zegt genoeg. Tot de volgende keer!
Rolf en Henny Moerman
19-02-21 19:43:07
Zeer tevreden over het schilderen van de woonkamer. Spachtelputz is niet het gemakkelijks en heeft hij zeer professioneel geschilderd. Daarna de kozijnen van alle ramen en deuren. Het ziet er perfect en zeer strak uit. Alles werd netjes afgedekt zodat spetteren geen probleem was (plafond is spack en vereist een “spetterende” primer. Aan het einde werd alles netjes opgeruimd. Niet te beroerd om advies te geven over zaken die we niet lieten door hem lieten schilderen (advies op ons verzoek, dus niet zomaar ongevraagd). We kunnen niet anders concluderen dat we bij een volgende schilderbeurt heb zeker zullen vragen.

Wesley: dank voor het strakke schilderwerk!
Anne-Catherine Timmers
03-06-20 19:18:30
Wij zijn zeer tevreden met het schilderwerk van W. Beumer. Afgelopen maand heeft hij deel twee van ons buitenwerk afgerond, waaronder de dakkapel. Hij werkt zeer ambachtelijk ten opzichte van vele andere schilders. Dat begint al bij het schuurwerk wat hij grondig doet, gevolgd door meerdere lagen verf secuur met een blokkwast aangebracht. Ook opmerkelijk en fijn dat hij tevens de kapotte dakpannen heeft vervangen die hij tegenkwam. Wij zijn zeer tevreden met zijn werk en raden hem zeker aan.
Eddy Schavemaker
03-06-20 13:51:57
W. Beumer Schilderwerken levert op dit moment bij ons topwerk af. Beumer staat synoniem voor ouderwets vakmanschap, professionaliteit, punctualiteit en een oog voor detail. Hij doet meer dan alleen schilderen, maar geeft ook vrijblijvend en pro-actief advies over kleur en aanverwante aspecten van het interieur en exterieur. Kortom; wij zijn dik tevreden met Beumers werk!
van Buuren
29-04-20 19:34:31
Wesley heeft onze keuken geschilderd. Een prachtige afwerking met oog voor detail. Als persoon komt Wesley professioneel en vriendelijk over. Hij komt zijn afpsraken zeker na
Carolien Broersen
16-01-20 17:38:14
De heer Beumer heeft laatst bij ons het binnenwerk geschilderd en wij zijn erg tevreden met het resultaat wat een verschil met daarvoor. Hij is echt een vakman en weet wat hij doet. 🔝
Erik van der Graaf
17-09-19 14:48:18
Wesley heeft bij ons de gehele voorgevel en deuren opnieuw in de verf gezet. Onderhoud was hard nodig, de scheuren zaten in de deuren. Uiteindelijk allemaal erg netjes geworden. Er werd goed doorgewerkt en hij besteed veel tijd aan de details en afwerking. Goede communicatie over de werkzaamheden en de tijd die hij nodig heeft. Erg tevreden over het resultaat!
Rudolf Schaap
22-07-19 16:20:24
Komt afspraken na. Oog voor detail. Trots op zijn werk. Een échte vakman!
Froukje V. Zetten
31-05-19 17:26:30
Het ziet er geweldig uit! Ik kan je alleen maar aanbevelen bij anderen mensen die een schilder nodig hebben!
Gijs Kreike
11-09-18 10:36:01
Ik heb via Wesley dubbelglas kunnen regelen. En vervolgens heeft hij het vakkundig allemaal mooi in de verf gezet. Netjes gewerkt, heldere afspraken. Volgende keer bel ik hem weer.
Constance Van de Siepkamp
28-08-18 20:15:13
Na het jarenlang uitstellen van het opknappen van de trap en hoge wand naar boven, heb ik een heel goede keuze gemaakt door Wesley te kiezen voor het schilderwerk, heel vakkundig en netjes uitgevoerd, totaal geen overlast, dank je wel, ik geniet er elke dag van!
Ingrid Gijsbertse
27-08-18 14:52:42
Wesley heeft vakkundig werk geleverd. Werkt snel en denkt mee met de klant. Alles glimt je weer toe. En een gezellige vent om over de vloer te hebben. Nogmaals dank je wel en tot volgend jaar
Luisa Collewijn
02-07-18 13:00:29
Wesley heeft al ons houtwerk buiten geschilderd, nadat dat jaren verwaarloosd was. Hij heeft dat grondig en rustig aangepakt en gaat daarbij voor vakwerk en kwaliteit. Een kundige en klantvriendelijke schilder die ik iedereen aan kan raden.
Tonen: 5  10   20


Kijk ook op de pagina's:

Ons speciale winter actie! Klik hier voor de pagina winterschilder korting.

Onze diensten.

Bekijk de projecten in ons portfolio.

Boonstoppel verf.

Sigma S2U Allure.


Neem contact met ons op Of Vraag vrijblijvend een offerte aan.