Houtwerk schoonmaken en inspecteren van het Schilderwerk.

Wilt u uw bestaande schilderwerk er weer schoon uit laten zien en wilt u zelf daarvoor niet de ladder op?

Voor een vaste prijs (afhankelijk type woning) die we met u kunnen afspreken kunnen we op afspraak uw houtwerk er weer netjes en schoon uit laten zien!

Tijdens het schoonmaken inspecteren we ook het schilderwerk en of er geen houtrot in uw kozijnen zitten of in andere overige houten delen. (Dit zit in de prijs inbegrepen tijden het schoonmaken)

Op basis van de inspectie tijdens het schoonmaken kunnen we uw schilderwerk behoordelen wanneer het weer tijd wordt om uw schilderwerk te laten doen om zo achterstallig onderhoud te voorkomen of grote houtrot reparaties. En dat kan al snel in de papieren schelen!

Na het schoonmaken van uw kozijnen kunnen we een indicatie geven hoelang het schilderwerk nog meegaat. Of dat er tijdelijk en kleine onderhoud gedaan kan worden om uw schilderwerk uit te stellen naar een langere duur.

Vervolg afspraak indien nodig:

Stap 1:

We komen voor een kleine onderhoud op regie basis om uw bestaande schilderwerk te verlengen. Zo heeft u ruim de tijd om te sparen in het verleng procedure voordat het hele schilderwerk van uw woning gedaan moet worden.
Wanneer uw gehele schilderwerk gedaan moet worden is afhankelijk van de staat van de woning.

Stap 2:

Na de kleine onderhoud en nadat we het verlengd hebben kunnen we een offerte opstellen voor het gehele schilderwerk van uw woning. 

Stap 3:

Nadat de offerte akkoord is kunnen we u inplannen om het gehele schilderwerk aan te pakken.

Voor vragen kunt u uw gegevens achterlaten via het contact formulier via de website.

W. Beumer Schilderwerken.