Your SEO optimized title

   

Vraag vrijblijvend een offerte aan Tel: 06 158 59 450Klik hier om terug te keren naar begin pagina


Referenties.

17 berichten op 4 pagina's
Arno Dubbelhuis
13-05-18 09:51:54
Wesley is een vakman, dat merk je in zijn manier van werken en zoals hij over zijn passie praat. Het interieur is geverfd (deuren en kozijnen) en de muren en plafonds gesausd, alles is zeer strak en netje opgezet. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en werkzaamheden.
Leonie Smith
12-05-18 13:35:50
Vakkundige schilder. Passie voor zijn vak. Geeft goed advies en houdt tijdens de klus op de hoogte van de vorderingen. Zeker een aanrader! Zeer tevreden over het resultaat. Ook het houtrot is goed aangepakt.
Kevin Flight
06-04-18 11:24:20
Wesley heeft in ons huis al het binnenschilderwerk verzorgd, zowel al het houtwerk als de binnenmuren.
Het was een grote klus maar hij heeft het tot de puntjes netjes afgewerkt. Wesley was altijd op de afgesproken tijden aanwezig en hij gaf goed advies waarnodig. Wesley is vakbekwaam en klantvriendelijk ik zal hem zeker bij andere aanraden. Wesley bedankt !
Arjan de Graaf
25-07-17 19:45:36
Wesley is echt een vakman, hij werkt zeer nauwkeurig en de afwerking van het schilderwerk is superstrak. Hij denkt mee en geeft tips om het huis nog mooier te maken. Zo heeft hij de regenpijp en de vensterbanken aan de buitenzijde mee geschilderd. Het eindresultaat is dan ook prachtig. Ik kan Wesley van harte aanbevelen! Bedankt
Jeroen van Gaal
17-06-17 16:40:51
Wesley heeft bij ons het huis aan de buitenkant geschilderd. Wij zijn hier zeer tevreden over! Wesley is zeer kritisch over zijn eigen werk en dat zie je terug in het eindresultaat. Meerdere buren hebben zijn nummer al gevraagd!
Bedankt!
Tonen: 5  10   20


Kijk ook op de pagina's:

Ons speciale winter actie! Klik hier voor de pagina winterschilder korting.

Onze diensten.

Bekijk de projecten in ons portfolio.

Boonstoppel verf.

Sigma S2U Allure.


Neem contact met ons op Of Vraag vrijblijvend een offerte aan.