Klik hier om terug te keren naar begin pagina


Referenties

30 berichten op 6 pagina's
Rolf en Henny Moerman
19-02-21 19:43:07
Zeer tevreden over het schilderen van de woonkamer. Spachtelputz is niet het gemakkelijks en heeft hij zeer professioneel geschilderd. Daarna de kozijnen van alle ramen en deuren. Het ziet er perfect en zeer strak uit. Alles werd netjes afgedekt zodat spetteren geen probleem was (plafond is spack en vereist een “spetterende” primer. Aan het einde werd alles netjes opgeruimd. Niet te beroerd om advies te geven over zaken die we niet lieten door hem lieten schilderen (advies op ons verzoek, dus niet zomaar ongevraagd). We kunnen niet anders concluderen dat we bij een volgende schilderbeurt heb zeker zullen vragen.

Wesley: dank voor het strakke schilderwerk!
Anne-Catherine Timmers
03-06-20 19:18:30
Wij zijn zeer tevreden met het schilderwerk van W. Beumer. Afgelopen maand heeft hij deel twee van ons buitenwerk afgerond, waaronder de dakkapel. Hij werkt zeer ambachtelijk ten opzichte van vele andere schilders. Dat begint al bij het schuurwerk wat hij grondig doet, gevolgd door meerdere lagen verf secuur met een blokkwast aangebracht. Ook opmerkelijk en fijn dat hij tevens de kapotte dakpannen heeft vervangen die hij tegenkwam. Wij zijn zeer tevreden met zijn werk en raden hem zeker aan.
Eddy Schavemaker
03-06-20 13:51:57
W. Beumer Schilderwerken levert op dit moment bij ons topwerk af. Beumer staat synoniem voor ouderwets vakmanschap, professionaliteit, punctualiteit en een oog voor detail. Hij doet meer dan alleen schilderen, maar geeft ook vrijblijvend en pro-actief advies over kleur en aanverwante aspecten van het interieur en exterieur. Kortom; wij zijn dik tevreden met Beumers werk!
van Buuren
29-04-20 19:34:31
Wesley heeft onze keuken geschilderd. Een prachtige afwerking met oog voor detail. Als persoon komt Wesley professioneel en vriendelijk over. Hij komt zijn afpsraken zeker na
Carolien Broersen
16-01-20 17:38:14
De heer Beumer heeft laatst bij ons het binnenwerk geschilderd en wij zijn erg tevreden met het resultaat wat een verschil met daarvoor. Hij is echt een vakman en weet wat hij doet. 🔝
Tonen: 5  10   20


Kijk ook op de pagina's:

Ons speciale winter actie! Klik hier voor de pagina winterschilder korting.

Onze diensten.

Bekijk de projecten in ons portfolio.

Boonstoppel verf.

Sigma S2U Allure.


Neem contact met ons op Of Vraag vrijblijvend een offerte aan.